Support

De tool om u snel, efficiënt én eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Download voor Mac OS

Apple iPhone SE 22 March 2016

Apple heeft een nieuwe 4-inch iPhone uit de doeken gedaan. De iPhone SE lijkt op de iPhone 5s, maar is technisch bijna gelijk aan de iPhone 6s. Wil je wel een nieuwe, maar geen grote iPhone? Dan is dit de iPhone voor jou!

De iPhone SE ziet er van buiten bekend uit. Apple heeft de behuizing van de iPhone 5s hergebruikt voor de nieuwe 4-inch iPhone. Het toestel is even dik (7,6mm) en zwaar (113 gram) als de iPhone 5s. De nieuwe 4-inch iPhone is ook in het rosegoud verkrijgbaar. Het scherm is identiek aan dat van de 5, 5s en 5c en heeft een resolutie van 1136 x 640 pixels. 3D Touch ontbreekt.

Van binnen (bijna) iPhone 6s


De iPhone SE is van binnen bijna helemaal iPhone 6s. De nieuwe 4-inch iPhone is voorzien van Apple’s snelste A9-chip en 2GB RAM. De M9-chip zorgt ervoor dat de Siri altijd luistert en dus door middel van “Hey Siri” te activeren is, zelfs als het toestel niet aan de lader hangt.

De Wi-Fi-chip ondersteunt nu Wi-Fi 802.11AC en er is NFC voor Apple Pay aanwezig. De Bluetooth-chip is tevens vernieuwd en ondersteunt nu Bluetooth 4.2. De 4G-chip in verbeterd en biedt nu ondersteuning voor 4G tot 150 Mb/s. In tegenstelling tot de iPhone 6s is er geen ondersteuning voor 4G+ met snelheden tot 300 Mb/s aan. Touch ID is van de eerste generatie.

Camera


Een van de grootste upgrades is de camera. De iPhone SE beschikt over een 12 megapixel-camera met pixels van 1,22 µ en diafragma ƒ/2.2. Filmen is in 4K (3840 x 2160 pixels) met 30 frames per seconde mogelijk en 1080p HD-video wordt op 60 frames per seconde vastgelegd. Slowmotion­video kan in 1080p met 120 fps of 720p met 240 fps worden opgenomen. Daarmee is de camera identiek aan die van de iPhone 6s.

De selfie-camera is 1,2 megapixels en heeft geen upgrade naar 5 megapixels gehad, dat blijft voorbehouden aan de iPhone 6s. Wel heeft de iPhone SE een Retina Flash, wat wil zeggen dat het scherm als flitser dient.

terug

Diensten

Diensten op uw maat.

Cloud

Lagere kosten op infrastructuur

Vooraf investeren in hardware en serversoftware behoort tot het verleden. U betaalt enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Dat resulteert in transparante én lagere maandelijkse kosten. Zo is Cloud Computing ook voor kleine(re) ondernemingen met relatief kleine IT-budgetten een werkbare oplossing.

Apple

In alle opzichten een betere computer

Als je een computer koopt, wil je dat die lang meegaat. Bij een Mac kun je daar zeker van zijn. Een Mac is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook betrouwbare en krachtige prestaties.

Particulier

Elke klant is anders, daarom bieden wij advies op maat

Iedere klant heeft persoonlijke verwachtingen. Door naar u te luisteren worden de producten volgens de behoeften voorgesteld.

Hun expertise reikt verder dan hard- en software ondersteuning. Bij Cittel denken ze met je mee.- Carlo Roegies

Business

Persoonlijk advies

Ieder bedrijf is uniek en werkt op een unieke manier. Wij passen elk advies op maat aan en adviseren u in het implementeren van het toekomstig werken.


Stabiele en innovatieve partners

Door de samenwerking met deze partners kunnen we uw bedrijf ten volle ondersteunen.


Snelle en doeltreffende interventies

Vandaag moet alles snel gaan, dat wordt dan ook verwacht van uw IT leverancier. Vraag ons gerust hoe wij dat aanpakken.


Zicht op kosten

Bepaal op voorhand het budget dat u wil uittrekken voor het onderhoud van uw infrastructuur.

Telenet

Persoonlijke aanpak

Bij Cittel streven wij naar een persoonlijke aanpak. U kan bij ons terecht voor persoonlijk advies betreffende nieuwe en huidige abonnementen.

Hersteldienst

Snelle, doeltreffende service

Wij helpen u snel en efficiënt uit de nood als er iets misgaat.

Dé tool om u snel, efficiënt en eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Wij bij Cittel gebruiken Teamviewer als supporttool. Dit lichte programma laat ons toe uw computer over te nemen om u zo van op afstand support aan te bieden. Op die manier hoeft u niet onnodig tot bij ons in de winkel te komen en wordt u meteen geholpen bij problemen. Onze supporttool is beschikbaar voor zowel Windows als Mac gebruikers.


Heeft u de extra functionaliteiten van de hostversie van Teamviewer nodig? Download dan deze versie.

Contact

Contactgegevens en openingsuren

  • Coppens Computercenter
  • Koning Leopoldlaan 20D
  • 9990 Maldegem
  • info@cittel.be
  • T. 050 71 94 29
  • Maandag tot vrijdag: 9u - 12u & 13u - 18u
  • Zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u
  • Zon- en feestdagen gesloten.

Laat ons iets weten


Over Cittel - Coppens Computercenter

Coppens Computercenter BVBA werd in 2001 opgericht te Maldegem en kent een voorgeschiedenis via het vier jaar oudere huis Coppens te Bassevelde. Toen een eenmanszaak van oprichter Jan Coppens. Ondertussen is Coppens Computercenter, die reeds een tiental medewerkers telt, reeds aan zijn 17de verjaardag toe.
 
In deze periode zijn we uitgegroeid tot Telenet Center voor de regio Meetjesland, computerwinkel en -herstelpunt voor de particuliere markt, en niet allerminst het aanspreekpunt voor de IT-ondersteuning van bedrijven doorheen Oost- en West-Vlaanderen.