Support

De tool om u snel, efficiënt én eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Download voor Mac OS

Apple iPad Pro 9,7-inch 22 March 2016

De opvolger van de iPad Air 2 heet niet langer Air, maar is het 9,7-inch broertje van de iPad Pro. Maandagavond onthulde Apple de nieuwe telg in de iPad-familie. Het is niet zomaar verkleinde iPad Pro, voornamelijk het scherm is op een een aantal punten verbeterd.

9,7-inch ‘True Tone’ scherm
Apple heeft de kleine iPad voorzien van een nieuw scherm. Het scherm geeft 40 procent minder reflectie dan de iPad Air 2, die al behoorlijk ontspiegeld was. De helderheid van het scherm is 500 bits, oftewel 25 procent meer dan de iPad Air 2. Ook de kleuren zijn levendiger.

Het meest opvallende is het True Tone-scherm. Dit meet het omgevingslicht en past de kleurtemperatuur automatisch aan. Het scherm past wittinten automatisch aan het licht in de omgeving aan.

 

Al het goede van van de 12,9-inch Pro
Verder heeft de kleine iPad Pro alles van de 12,9-inch iPad Pro. Zo is er ondersteuning voor de Apple Pencil en heeft de tablet vier speakers. De chip is een A9X-chip, dat is Apple’s snelste chip.

 

Camera-upgrade
De camera heeft een aanzienlijke upgrade gekregen. Deze heeft nu een fotoresolutie van 12 megapixels en kan in 4K filmen.

Accessoires
Er is een smart keyboard voor de 9,7-inch iPad Pro beschikbaar. Nieuw is een SD-kaartlezer met USB-aansluiting.

Ook in 256GB verkrijgbaar
De 9,7-inch iPad Pro is als eerste iOS-apparaat ook met 256GB verkrijgbaar.

terug

Diensten

Diensten op uw maat.

Cloud

Lagere kosten op infrastructuur

Vooraf investeren in hardware en serversoftware behoort tot het verleden. U betaalt enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Dat resulteert in transparante én lagere maandelijkse kosten. Zo is Cloud Computing ook voor kleine(re) ondernemingen met relatief kleine IT-budgetten een werkbare oplossing.

Apple

In alle opzichten een betere computer

Als je een computer koopt, wil je dat die lang meegaat. Bij een Mac kun je daar zeker van zijn. Een Mac is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook betrouwbare en krachtige prestaties.

Particulier

Elke klant is anders, daarom bieden wij advies op maat

Iedere klant heeft persoonlijke verwachtingen. Door naar u te luisteren worden de producten volgens de behoeften voorgesteld.

Hun expertise reikt verder dan hard- en software ondersteuning. Bij Cittel denken ze met je mee.- Carlo Roegies

Business

Persoonlijk advies

Ieder bedrijf is uniek en werkt op een unieke manier. Wij passen elk advies op maat aan en adviseren u in het implementeren van het toekomstig werken.


Stabiele en innovatieve partners

Door de samenwerking met deze partners kunnen we uw bedrijf ten volle ondersteunen.


Snelle en doeltreffende interventies

Vandaag moet alles snel gaan, dat wordt dan ook verwacht van uw IT leverancier. Vraag ons gerust hoe wij dat aanpakken.


Zicht op kosten

Bepaal op voorhand het budget dat u wil uittrekken voor het onderhoud van uw infrastructuur.

Telenet

Persoonlijke aanpak

Bij Cittel streven wij naar een persoonlijke aanpak. U kan bij ons terecht voor persoonlijk advies betreffende nieuwe en huidige abonnementen.

Hersteldienst

Snelle, doeltreffende service

Wij helpen u snel en efficiënt uit de nood als er iets misgaat.

Dé tool om u snel, efficiënt en eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Wij bij Cittel gebruiken Teamviewer als supporttool. Dit lichte programma laat ons toe uw computer over te nemen om u zo van op afstand support aan te bieden. Op die manier hoeft u niet onnodig tot bij ons in de winkel te komen en wordt u meteen geholpen bij problemen. Onze supporttool is beschikbaar voor zowel Windows als Mac gebruikers.


Heeft u de extra functionaliteiten van de hostversie van Teamviewer nodig? Download dan deze versie.

Contact

Contactgegevens en openingsuren

  • Coppens Computercenter
  • Koning Leopoldlaan 20D
  • 9990 Maldegem
  • info@cittel.be
  • T. 050 71 94 29
  • Maandag tot vrijdag: 9u - 12u & 13u - 18u
  • Zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u
  • Zon- en feestdagen gesloten.

Laat ons iets weten


Over Cittel - Coppens Computercenter

Coppens Computercenter BVBA werd in 2001 opgericht te Maldegem en kent een voorgeschiedenis via het vier jaar oudere huis Coppens te Bassevelde. Toen een eenmanszaak van oprichter Jan Coppens. Ondertussen is Coppens Computercenter, die reeds een tiental medewerkers telt, reeds aan zijn 17de verjaardag toe.
 
In deze periode zijn we uitgegroeid tot Telenet Center voor de regio Meetjesland, computerwinkel en -herstelpunt voor de particuliere markt, en niet allerminst het aanspreekpunt voor de IT-ondersteuning van bedrijven doorheen Oost- en West-Vlaanderen.