Support

De tool om u snel, efficiënt én eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Download voor Mac OS

iPhone 7 08 September 2016

Apple heeft de iPhone 7 en iPhone 7 Plus uit de doeken gedaan.

De nieuwe iPhone is de eerste waterdichte iPhone ooit, heeft niet langer een minijack-aansluiting, krijg een enorme camera-upgrade en komt standaard met 32GB opslaggeheugen.

Verbeterd ontwerp, zwart als nieuwe kleur
De iPhone 7 heeft de vormfactor van de iPhone 6s geperfectioneerd. De antennebanden zijn zo goed als verdwenen en de iPhone is beschikbaar is twee nieuwe zwarte varianten: Gitzwart (hoogglans) en zwart (mat). Daarnaast blijven zilver, goud en roségoud verkrijgbaar.


Niet-mechanische home-knop
De Home-knop is niet langer mechanisch en werkt nu met een Taptic Engine. Dit is vergelijkbaar met de werking van het Force Touch-trackpad van de MacBook. Ontwikkelaars kunnen de Taptic Engine met een speciale API binnen hun apps gaan gebruiken en volgens Apple is deze nu slijtvast en drukgevoelig.


Water- en stofbestendig
De iPhone 7 is water- en stofbestendig. De telefoon voldoet aan de IP67-standaard. Dat houdt in dat het toestel volledig stofdicht is, en een onderdompeling van 30 minuten kan weerstaan. De iPhone 7 voldoet aan de IP67 Rating.


Camera iPhone 7
De 12-megapixel camera van de iPhone 7 is nu voorzien van optische beeldstabilisatie, voorheen had alleen de Plus-model dit. Daarnaast is de lens groter met een diafragma van ƒ/1.8 en 6 elementen. De flitser aan de achterkant bestaat niet langer uit twee, maar uit vier LED’s die 50 procent helderder zijn dan de die van de iPhone 6s. Flikkerende lampen worden eveneens gedetecteerd en weggewerkt op foto’s en video’s.

iPhone 7 Plus: twee 12 megapixel camera’s
Het echte klapstuk is de camera van de iPhone 7 Plus. Het 5,5-inch toestel heeft dezelfde 12-megapixel camera als de iPhone 7, maar daarnaast ook nog een 12-megapixel telelenscamera. Hierdoor wordt met twee keer optische zoom en tot 10 keer digitale zoom mogelijk. Via de foto’s-app kan tussen de standaard- of telelens geschakeld worden.

Met de camera van de iPhone 7 Plus kan ook een scherptediepte-effect bereikt worden. Apple gebruikt hiervoor softwarematige herkenning van een persoon of voorwerp op de voorgrond en achtergrond. Je kunt het effect vanuit de camera-app inschakelen. Het scherptediepte-effect komt in een latere versie van iOS 10 beschikbaar.

 

Helderder scherm
De resolutie van de schermen blijft hetzelfde, maar Apple heeft het scherm wel 25 procent helderder gemaakt. Daarnaast is er nu ondersteuning voor het P3-kleurenprofiel, zoals ook de Retina iMacs hebben. Het scherm voldoet daarmee aan een ‘cinema standaard’.

Stereo Speakers
Nieuwe stereoluidsprekers zorgen voor twee keer zo krachtig geluid als de iPhone 6s en bovendien een beter dynamisch bereik. Ook de kwaliteit van de telefoonluidspreker is verbeterd. De tweede speaker bevindt zich aan de bovenkant van de iPhone, zodat je altijd stereogeluid hebt, hoe je de iPhone ook vasthoudt.

Lightning headphones
De nieuwe iPhone wordt geleverd met nieuwe EarPods met Lightning-connector. De 3,5-mm koptelefoonaansluting is komen te vervallen, maar Apple stopt een adapter in de doos zodat oude koptelefoons gebruikt kunnen blijven worden.


Quad Core A10-chip met sneller 4G
Apple heeft de iPhone 7 uitgerust met een quad core A10-chip. Deze bevat twee cores die gericht zijn op snelheid en twee cores die gericht zijn op energiezuinigheid. Een performance controller schakelt automatisch tussen de verschillende cores en zorg zo voor voldoende snelheid en een prima accuduur. De chip maakt ook snellere 4G-verbindingen mogelijk, namelijk tot 450Mbit/s. Vorige iPhones deden 300Mbit/s.

Langste accuduur ooit
Apple belooft met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus de beste accuduur ooit. De iPhone 7 gaat gemiddeld twee uur langer mee dan de iPhone 6s en de iPhone 7 Plus gaat een uur langer mee.

terug

Diensten

Diensten op uw maat.

Cloud

Lagere kosten op infrastructuur

Vooraf investeren in hardware en serversoftware behoort tot het verleden. U betaalt enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Dat resulteert in transparante én lagere maandelijkse kosten. Zo is Cloud Computing ook voor kleine(re) ondernemingen met relatief kleine IT-budgetten een werkbare oplossing.

Apple

In alle opzichten een betere computer

Als je een computer koopt, wil je dat die lang meegaat. Bij een Mac kun je daar zeker van zijn. Een Mac is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook betrouwbare en krachtige prestaties.

Particulier

Elke klant is anders, daarom bieden wij advies op maat

Iedere klant heeft persoonlijke verwachtingen. Door naar u te luisteren worden de producten volgens de behoeften voorgesteld.

Hun expertise reikt verder dan hard- en software ondersteuning. Bij Cittel denken ze met je mee.- Carlo Roegies

Business

Persoonlijk advies

Ieder bedrijf is uniek en werkt op een unieke manier. Wij passen elk advies op maat aan en adviseren u in het implementeren van het toekomstig werken.


Stabiele en innovatieve partners

Door de samenwerking met deze partners kunnen we uw bedrijf ten volle ondersteunen.


Snelle en doeltreffende interventies

Vandaag moet alles snel gaan, dat wordt dan ook verwacht van uw IT leverancier. Vraag ons gerust hoe wij dat aanpakken.


Zicht op kosten

Bepaal op voorhand het budget dat u wil uittrekken voor het onderhoud van uw infrastructuur.

Telenet

Persoonlijke aanpak

Bij Cittel streven wij naar een persoonlijke aanpak. U kan bij ons terecht voor persoonlijk advies betreffende nieuwe en huidige abonnementen.

Hersteldienst

Snelle, doeltreffende service

Wij helpen u snel en efficiënt uit de nood als er iets misgaat.

Dé tool om u snel, efficiënt en eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Wij bij Cittel gebruiken Teamviewer als supporttool. Dit lichte programma laat ons toe uw computer over te nemen om u zo van op afstand support aan te bieden. Op die manier hoeft u niet onnodig tot bij ons in de winkel te komen en wordt u meteen geholpen bij problemen. Onze supporttool is beschikbaar voor zowel Windows als Mac gebruikers.


Heeft u de extra functionaliteiten van de hostversie van Teamviewer nodig? Download dan deze versie.

Contact

Contactgegevens en openingsuren

  • Coppens Computercenter
  • Koning Leopoldlaan 20D
  • 9990 Maldegem
  • info@cittel.be
  • T. 050 71 94 29
  • Maandag tot vrijdag: 9u - 12u & 13u - 18u
  • Zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u
  • Zon- en feestdagen gesloten.

Laat ons iets weten


Over Cittel - Coppens Computercenter

Coppens Computercenter BVBA werd in 2001 opgericht te Maldegem en kent een voorgeschiedenis via het vier jaar oudere huis Coppens te Bassevelde. Toen een eenmanszaak van oprichter Jan Coppens. Ondertussen is Coppens Computercenter, die reeds een tiental medewerkers telt, reeds aan zijn 17de verjaardag toe.
 
In deze periode zijn we uitgegroeid tot Telenet Center voor de regio Meetjesland, computerwinkel en -herstelpunt voor de particuliere markt, en niet allerminst het aanspreekpunt voor de IT-ondersteuning van bedrijven doorheen Oost- en West-Vlaanderen.