Support

De tool om u snel, efficiënt én eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Download voor Mac OS

Apple introduceert: “De HomePod” 06 June 2017

 

Apple heeft de HomePod onthuld. Een slimme speaker die voornamelijk gebruikt wordt in de woonkamer. Niet alleen werkt het toestel feilloos met Apple Music, ook is het voorzien van nieuwe technieken voor perfect geluid en is er een speciale versie van Siri ingebouwd. Hiermee gaat Apple niet alleen de concurrentie met de Amazon Echo en Google Home aan, maar ook met Sonos.

De speaker is in 2018 verkrijgbaar, maar Apple heeft alle functies al uit de doeken gedaan.

Krachtige speaker met 7 tweeters

De speaker is rond en voorzien van 7 tweeters en een woofer. Zo wordt muziek in alle richtingen gestuurd. HomePod heeft ook een ingebouwde A8-chip die de audio behandelt en zorgt voor een goede klank op ieder volume.

Automatische kamerdetectie

Met de technologie voor automatische kamerdetectie kan de HomePod snel bepalen of deze in een hoek, op een tafel of op een boekenplank staat en de geluidsuitvoer in enkele seconden optimaliseren voor een kamervullende luisterervaring. Zo wordt de audio niet onnodig naar de muur gekaatst, maar alleen in de goede richting. Het geluidsbeeld wordt extra breed gemaakt door bijvoorbeeld de vocalen alleen in het midden te sturen, maar de instrumenten alle kanten op.

Slimme assistent in huis

HomePod heeft Siri ingebouwd en kan via zes microfoons overal vanuit de kamer worden bediend, zelfs als de muziek hard staat. Het gaat om een aangepaste versie van Siri die vooral nuttig in het huis is. Zo kun je Apple Music bedienen en nummers en playlists starten, maar ook vragen stellen. Denk aan “Hé, Siri. Welke drummer is dit?”, of een wachtrij ‘Volgende’ maken om met iedereen in het huis te delen.

Siri kan meer. Denk aan berichten versturen, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, sportuitslagen, de weersverwachting, en natuurlijk HomeKit. Je kunt Siri bijvoorbeeld vragen om het licht uit te doen, de luxaflex dicht te doen of een scène te activeren. Als je niet thuis bent, fungeert HomePod als de hub voor HomeKit.

Multiroom speaker

HomePod is ook een multiroom speaker met AirPlay 2, de nieuwe generatie AirPlay. Je kunt twee speakers aan elkaar koppelen voor nog beter geluid, of speakers in verschillende kamers zetten. De configuratie is net zo simpel als de configuratie van AirPods, je houdt je iPhone gewoon naast je HomePod en na enkele seconden kun je muziek afspelen.

terug

Diensten

Diensten op uw maat.

Cloud

Lagere kosten op infrastructuur

Vooraf investeren in hardware en serversoftware behoort tot het verleden. U betaalt enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Dat resulteert in transparante én lagere maandelijkse kosten. Zo is Cloud Computing ook voor kleine(re) ondernemingen met relatief kleine IT-budgetten een werkbare oplossing.

Apple

In alle opzichten een betere computer

Als je een computer koopt, wil je dat die lang meegaat. Bij een Mac kun je daar zeker van zijn. Een Mac is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook betrouwbare en krachtige prestaties.

Particulier

Elke klant is anders, daarom bieden wij advies op maat

Iedere klant heeft persoonlijke verwachtingen. Door naar u te luisteren worden de producten volgens de behoeften voorgesteld.

Hun expertise reikt verder dan hard- en software ondersteuning. Bij Cittel denken ze met je mee.- Carlo Roegies

Business

Persoonlijk advies

Ieder bedrijf is uniek en werkt op een unieke manier. Wij passen elk advies op maat aan en adviseren u in het implementeren van het toekomstig werken.


Stabiele en innovatieve partners

Door de samenwerking met deze partners kunnen we uw bedrijf ten volle ondersteunen.


Snelle en doeltreffende interventies

Vandaag moet alles snel gaan, dat wordt dan ook verwacht van uw IT leverancier. Vraag ons gerust hoe wij dat aanpakken.


Zicht op kosten

Bepaal op voorhand het budget dat u wil uittrekken voor het onderhoud van uw infrastructuur.

Telenet

Persoonlijke aanpak

Bij Cittel streven wij naar een persoonlijke aanpak. U kan bij ons terecht voor persoonlijk advies betreffende nieuwe en huidige abonnementen.

Hersteldienst

Snelle, doeltreffende service

Wij helpen u snel en efficiënt uit de nood als er iets misgaat.

Dé tool om u snel, efficiënt en eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Wij bij Cittel gebruiken Teamviewer als supporttool. Dit lichte programma laat ons toe uw computer over te nemen om u zo van op afstand support aan te bieden. Op die manier hoeft u niet onnodig tot bij ons in de winkel te komen en wordt u meteen geholpen bij problemen. Onze supporttool is beschikbaar voor zowel Windows als Mac gebruikers.


Heeft u de extra functionaliteiten van de hostversie van Teamviewer nodig? Download dan deze versie.

Contact

Contactgegevens en openingsuren

  • Coppens Computercenter
  • Koning Leopoldlaan 20D
  • 9990 Maldegem
  • info@cittel.be
  • T. 050 71 94 29
  • Maandag tot vrijdag: 9u - 12u & 13u - 18u
  • Zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u
  • Zon- en feestdagen gesloten.

Laat ons iets weten


Over Cittel - Coppens Computercenter

Coppens Computercenter BVBA werd in 2001 opgericht te Maldegem en kent een voorgeschiedenis via het vier jaar oudere huis Coppens te Bassevelde. Toen een eenmanszaak van oprichter Jan Coppens. Ondertussen is Coppens Computercenter, die reeds een tiental medewerkers telt, reeds aan zijn 17de verjaardag toe.
 
In deze periode zijn we uitgegroeid tot Telenet Center voor de regio Meetjesland, computerwinkel en -herstelpunt voor de particuliere markt, en niet allerminst het aanspreekpunt voor de IT-ondersteuning van bedrijven doorheen Oost- en West-Vlaanderen.