Support

De tool om u snel, efficiënt én eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Download voor Mac OS

Apple introduceert nieuwe iMac. 17 October 2014

De eerste niet-Macbook met een Retina Display is een feit. Apple heeft een iMac met Retina Display uit de doeken gedaan. Het scherm van de nieuwste iMac is 27 inch en heeft een resolutie van 5120×2880 pixels. Apple noemt dit zelf een ?Retina 5k Display?.

Het scherm bevat 14,7 miljoen pixels, dat zijn er zeven keer meer dan Full HD. De iMac behoudt het uiterlijk en de dunheid van de vorige generatie iMac. Alleen de 27-inch iMac is met Retina Display verkrijgbaar, de 21-inch variant heeft nog geen Retina-scherm.

Compleet nieuwe schermtechniek Apple heeft de iMac voorzien van een eigen Timing Controller die het scherm aanstuurt. Er wordt gebruik gemaakt van technieken die ook in de Retina iPad toegepast worden. Er is een nieuwe backlight toegepast die ondanks meer pixels moet verlichten, maar 30 procent minder energie gebruikt.

Nieuwe, krachtige hardware Om al die pixels aan te sturen, is de Retina iMac voorzien van een AMD Radeon R9 M290X met 2 GB videogeheugen. Optioneel is een krachtere GPU met 4 GB geheugen verkrijgbaar. De processor is een quad-core Intel Core i5 op 3.5GHz en kan geüpgraded worden naar een i7 op 4,0-GHz.

Verder is er standaard 8GB werkgeheugen dat uit te breiden is tot 32GB. In plaats van een oude, ratelende harde schijf is standaard een Fusion-drive met capaciteit van 1TB aanwezig. Alleen flashopslag kan ook, dat is in 256GB, 512GB en 1TB verkrijgbaar. De iMac heeft standaard twee Thunderbolt 2-aansluitngen.

Het instapmodel kost 2629 euro, de meest krachtige versie is verkrijgbaar voor 4529 euro.

terug

Diensten

Diensten op uw maat.

Cloud

Lagere kosten op infrastructuur

Vooraf investeren in hardware en serversoftware behoort tot het verleden. U betaalt enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Dat resulteert in transparante én lagere maandelijkse kosten. Zo is Cloud Computing ook voor kleine(re) ondernemingen met relatief kleine IT-budgetten een werkbare oplossing.

Apple

In alle opzichten een betere computer

Als je een computer koopt, wil je dat die lang meegaat. Bij een Mac kun je daar zeker van zijn. Een Mac is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook betrouwbare en krachtige prestaties.

Particulier

Elke klant is anders, daarom bieden wij advies op maat

Iedere klant heeft persoonlijke verwachtingen. Door naar u te luisteren worden de producten volgens de behoeften voorgesteld.

Hun expertise reikt verder dan hard- en software ondersteuning. Bij Cittel denken ze met je mee.- Carlo Roegies

Business

Persoonlijk advies

Ieder bedrijf is uniek en werkt op een unieke manier. Wij passen elk advies op maat aan en adviseren u in het implementeren van het toekomstig werken.


Stabiele en innovatieve partners

Door de samenwerking met deze partners kunnen we uw bedrijf ten volle ondersteunen.


Snelle en doeltreffende interventies

Vandaag moet alles snel gaan, dat wordt dan ook verwacht van uw IT leverancier. Vraag ons gerust hoe wij dat aanpakken.


Zicht op kosten

Bepaal op voorhand het budget dat u wil uittrekken voor het onderhoud van uw infrastructuur.

Telenet

Persoonlijke aanpak

Bij Cittel streven wij naar een persoonlijke aanpak. U kan bij ons terecht voor persoonlijk advies betreffende nieuwe en huidige abonnementen.

Hersteldienst

Snelle, doeltreffende service

Wij helpen u snel en efficiënt uit de nood als er iets misgaat.

Dé tool om u snel, efficiënt en eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Wij bij Cittel gebruiken Teamviewer als supporttool. Dit lichte programma laat ons toe uw computer over te nemen om u zo van op afstand support aan te bieden. Op die manier hoeft u niet onnodig tot bij ons in de winkel te komen en wordt u meteen geholpen bij problemen. Onze supporttool is beschikbaar voor zowel Windows als Mac gebruikers.


Heeft u de extra functionaliteiten van de hostversie van Teamviewer nodig? Download dan deze versie.

Contact

Contactgegevens en openingsuren

  • Coppens Computercenter
  • Koning Leopoldlaan 20D
  • 9990 Maldegem
  • info@cittel.be
  • T. 050 71 94 29
  • Maandag tot vrijdag: 9u - 12u & 13u - 18u
  • Zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u
  • Zon- en feestdagen gesloten.

Laat ons iets weten


Over Cittel - Coppens Computercenter

Coppens Computercenter BVBA werd in 2001 opgericht te Maldegem en kent een voorgeschiedenis via het vier jaar oudere huis Coppens te Bassevelde. Toen een eenmanszaak van oprichter Jan Coppens. Ondertussen is Coppens Computercenter, die reeds een tiental medewerkers telt, reeds aan zijn 17de verjaardag toe.
 
In deze periode zijn we uitgegroeid tot Telenet Center voor de regio Meetjesland, computerwinkel en -herstelpunt voor de particuliere markt, en niet allerminst het aanspreekpunt voor de IT-ondersteuning van bedrijven doorheen Oost- en West-Vlaanderen.