Support

De tool om u snel, efficiënt én eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Download voor Mac OS

Meet the new GoPro lineup! 29 September 2014

GoPro heeft zijn nieuwe lijn van Hero-videocamera's bekendgemaakt. De nieuwe GoPro Hero4 Black gaat 479,99 euro kosten, de Hero 124,99 euro.

De GoPro HD Hero4 Black is het nieuwe vlaggenschip dat 4k-video op 30fps kan schieten, terwijl 1080p-beelden nu op 120fps, voor slowmotion-weergave, en 2,7k-video's op 50fps genomen kunnen worden. De opnamesnelheid is daarmee nagenoeg verdubbeld: de GoPro Hero 3+ Black neemt 1080p op 60fps op en 2,7k-beelden met resolutie 2716x1440 pixels op 30fps op. De Hero4 Black kan daarnaast 12-megapixelfoto's schieten met een burst-snelheid van 30 foto's per seconde. Verder is er standaard ondersteuning voor wifi en bluetooth, en in combinatie met de Smart Remote kunnen meerdere camera's op afstand van maximaal 180 meter bediend worden.

gopro

Nieuw is ook de GoPro Hero4 Silver. Verschil ten opzichte van de Black is dat dit model over een touchscreen beschikt. Ook deze

camera kan 12-megapixelafbeeldingen op 30 beelden per seconde maken in burstmodus en ook is er ondersteuning voor wifi en bluetooth, maar de framerates liggen op het 'oude' niveau met 1080p op 60fps, 720p op 120fps en 2,7k op 30fps.

Voor beide camera's geldt dat er twee nieuwe instellingen zijn voor nachtopnames: Night Photo en Night Lapse. Ook kunnen gebruikers met een druk op een knop favorieten taggen en is er de QuikCapture-knop voor direct opnemen, waarbij het ingedrukt houden voor timelapse-foto-opnames zorgt. Tenslotte claimt GoPro dat door het gebruik van nieuwe microfoons het dynamisch bereik van audio-opnames verdubbeld is.

De derde nieuwe camera van GoPro is de Hero. Dit is een betaalbaar model voor instappers, dat video op 1080p met 30fps kan opnemen en 720p-beelden op 60fps. Verder kan dit apparaat foto's van 5 megapixels op 7 beelden per seconden nemen. De behuizing is waterdicht maar wifi ondersteunt de Hero niet.

De prijzen voor de modellen zijn 479,99 euro voor de Hero4 Black, 379,99 euro voor de Hero4 Silver en 124,99 euro voor de GoPro Hero. De camera's zijn binnenkort bij ons beschikbaar met tal van accessoires.

Meer info in de winkel of op www.gopro.com

terug

Diensten

Diensten op uw maat.

Cloud

Lagere kosten op infrastructuur

Vooraf investeren in hardware en serversoftware behoort tot het verleden. U betaalt enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Dat resulteert in transparante én lagere maandelijkse kosten. Zo is Cloud Computing ook voor kleine(re) ondernemingen met relatief kleine IT-budgetten een werkbare oplossing.

Apple

In alle opzichten een betere computer

Als je een computer koopt, wil je dat die lang meegaat. Bij een Mac kun je daar zeker van zijn. Een Mac is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook betrouwbare en krachtige prestaties.

Particulier

Elke klant is anders, daarom bieden wij advies op maat

Iedere klant heeft persoonlijke verwachtingen. Door naar u te luisteren worden de producten volgens de behoeften voorgesteld.

Hun expertise reikt verder dan hard- en software ondersteuning. Bij Cittel denken ze met je mee.- Carlo Roegies

Business

Persoonlijk advies

Ieder bedrijf is uniek en werkt op een unieke manier. Wij passen elk advies op maat aan en adviseren u in het implementeren van het toekomstig werken.


Stabiele en innovatieve partners

Door de samenwerking met deze partners kunnen we uw bedrijf ten volle ondersteunen.


Snelle en doeltreffende interventies

Vandaag moet alles snel gaan, dat wordt dan ook verwacht van uw IT leverancier. Vraag ons gerust hoe wij dat aanpakken.


Zicht op kosten

Bepaal op voorhand het budget dat u wil uittrekken voor het onderhoud van uw infrastructuur.

Telenet

Persoonlijke aanpak

Bij Cittel streven wij naar een persoonlijke aanpak. U kan bij ons terecht voor persoonlijk advies betreffende nieuwe en huidige abonnementen.

Hersteldienst

Snelle, doeltreffende service

Wij helpen u snel en efficiënt uit de nood als er iets misgaat.

Dé tool om u snel, efficiënt en eenvoudig te kunnen bijstaan bij problemen.

Wij bij Cittel gebruiken Teamviewer als supporttool. Dit lichte programma laat ons toe uw computer over te nemen om u zo van op afstand support aan te bieden. Op die manier hoeft u niet onnodig tot bij ons in de winkel te komen en wordt u meteen geholpen bij problemen. Onze supporttool is beschikbaar voor zowel Windows als Mac gebruikers.


Heeft u de extra functionaliteiten van de hostversie van Teamviewer nodig? Download dan deze versie.

Contact

Contactgegevens en openingsuren

  • Coppens Computercenter
  • Koning Leopoldlaan 20D
  • 9990 Maldegem
  • info@cittel.be
  • T. 050 71 94 29
  • Maandag tot vrijdag: 9u - 12u & 13u - 18u
  • Zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u
  • Zon- en feestdagen gesloten.

Laat ons iets weten


Over Cittel - Coppens Computercenter

Coppens Computercenter BVBA werd in 2001 opgericht te Maldegem en kent een voorgeschiedenis via het vier jaar oudere huis Coppens te Bassevelde. Toen een eenmanszaak van oprichter Jan Coppens. Ondertussen is Coppens Computercenter, die reeds een tiental medewerkers telt, reeds aan zijn 17de verjaardag toe.
 
In deze periode zijn we uitgegroeid tot Telenet Center voor de regio Meetjesland, computerwinkel en -herstelpunt voor de particuliere markt, en niet allerminst het aanspreekpunt voor de IT-ondersteuning van bedrijven doorheen Oost- en West-Vlaanderen.